ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΟ E-SHOP ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ…

Ο χρόνος είναι χρήμα, και το e-shop σου θα πρέπει να «πετάει» για να μπορεί να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον υποψήφιο αγοραστή. Ένα γρήγορο e-shop προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία στον χρήστη που ψάχνει να βρει γρήγορα και χωρίς κόπο το αγαπημένο του προϊόν. Μην αφήνεις άλλο στην τύχη την αποτελεσματικότητα του διαδικτυακού σου καταστήματος.
Αναλαμβάνουμε το e-shop σου

Ένα σύγχρονο e-shop που αξιοποιεί όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, μπορεί να προσελκύσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες και να φροντίσει να τους χαρίσει μία ευχάριστη περιήγηση! Είμαστε εδώ για να προετοιμάσουμε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα ώστε να μπορεί να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες. Δες παρακάτω τι σου προσφέρουμε.


Ανάλυση

Αναλύουμε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα τόσο σε τεχνικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Έμπειρο τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνει να εντοπίσει όλες αυτές τις ατέλειες που θα κρατήσουν πίσω σε πωλήσεις το e-shop σου και σχεδιάζει μία στρατηγική που θα ακολουθήσει στα επόμενα στάδια επέμβασης.


meeting-room
Βελτιστοποίηση

Το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει να επέμβει και να επιδιορθώσει το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται στενά με το τμήμα μάρκετινγκ, πάντα σε απόλυτη συμφωνία με τη στρατηγική που σχεδιάστηκε κατά το πρώτο στάδιο. Απώτερος σκοπός να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία περιήγησης στον επισκέπτη, σε ένα φιλικό και γρήγορο περιβάλλον.Προώθηση

Το τμήμα μάρκετινγκ αναλαμβάνει να τρέξει τη διαφημιστική σου καμπάνια στα social media με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας και την έντονη διαδραστικότητα των χρηστών με το ηλεκτρονικό σου κατάστημα.

Ήρθε η ώρα να ταξιδέψουμε μαζί

Γίνε και εσύ μέρος του ταξιδιού μας και έλα μαζί μας στην κορυφή! Άφησε πίσω σου τις άσχημες εμπειρίες, τη χαμηλή επισκεψιμότητα και τις μηδενικές πωλήσεις. Υπάρχει λύση και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εμπιστευθείς τους ειδικούς. Το ταξίδι μας ξεκινάει κάπως έτσι…


Συμπλήρωση Φόρμας

Η πρώτη επαφή μαζί μας ξεκινάει με τη συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παίρνει λίγα δευτ.πτα και είναι η αφετηρία του ταξιδιού μας.

Επίσκεψη e-shop

Ειδικοί θα επισκεφθούν το ηλεκτρονικό σου κατάστημα και θα καταγράψουν τις εργασίες που απαιτούνται για την προετοιμασία του.

Επικοινωνία

Επικοινωνούμε μαζί σου και σε ενημερώνουμε αναλυτικά για τις εργασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την προετοιμασία του e-shop σου.

Έναρξη εργασιών

Ξεκινάει η σχεδίαση της στρατηγικής, η βελτιστοποίηση και η προώθηση του e-shop.
5x
ταχύτερη περιήγηση στο e-shop


398%
αύξηση στην επισκεψιμότητα


1105%
αύξηση στα αποτελέσματα της Google


129%
περισσότερη παραμονή στο e-shop


Είναι το e-shop σου έτοιμο για τα Χριστούγεννα;

Εάν απαντήσεις αρνητικά σε έστω και μία ερώτηση, τότε σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν στο e-shop σου. Προλαβαίνεις!

Είδος προϊόντων

Μπορούν οι επισκέπτες μέσα σε 3 δευτ.πτα να καταλάβουν τι εμπορεύεστε;


Ταχύτητα φόρτωσης

Ολοκληρώνεται η φόρτωση του e-shop σου σε λιγότερο από 3 δευτ.πτα;

Αξιοπιστία πληρωμών

Αισθάνεται ένας επισκέπτης ασφαλής να δώσει την πιστωτική του κάρτα;


Γρήγορο Checkout

Διευκολύνεις τους επισκέπτες να αγοράσουν γρήγορα ένα προϊόν;

Φιλική σχεδίαση

Είναι φιλική η σχεδίαση για κινητές συσκευές;


Εύκολη αναζήτηση

Μπορεί ο επισκέπτης να αναζητήσει γρήγορα το προϊόν που τον ενδιαφέρει;Ας ξεκινήσουμε
με το e-shop σου


Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Χριστούγεννα. Εμπιστεύσου τους ειδικούς να προετοιμάσουν και να οργανώσουν τη σημαντικότερη εμπορική καμπάνια του χρόνου, στα μέτρα του δικού σου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με τη συμπλήρωση της ακόλουθης φόρμας, θα πραγματοποιήσουμε μία επίσκεψη στο διαδικτυακό σου κατάστημα, και θα σου προσφέρουμε μία λύση φτιαγμένη στα μέτρα σου.


Πανεπιστημίου 185
26443, Πάτρα
Τηλ.: 2610 420422
info@bitmyjob.gr