Πανεπιστημίου 185 Πάτρα
τ.κ: 26443
2610 420 422
φαξ: 2610 420 225
info@bitmyjob.gr

Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ για λίγες ημέρες τις δυνατότητες της εφαρμογής!

Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε Δωρεάν την εφαρμογή για λίγες ημέρες!
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Ακαριαία Τροποποίηση Ωραρίου

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να τροποποιήσετε το ωράριο ενός εργαζομένου σας! Οι τροποποιήσεις γίνονται απευθείας στο ΕΡΓΑΝΗ και στον Πίνακα Προσωπικού Ε4.

Στιγμιαία Πρόσληψη Υπαλλήλων

Εισάγετε τα δεδομένα υποψήφιων υπαλλήλων σας με την άνεσή σας στην εφαρμογή. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή πραγματοποιήστε την πρόσληψη στο ΕΡΓΑΝΗ, με ένα μόνο ΚΛΙΚ και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Δωρεάν Δοκιμή της Εφαρμογής

Θα σας προμηθεύσουμε με ένα demo της εφαρμογής προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρισης σας. Θέλουμε να το δείτε να δουλεύει για εσάς πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε!

2

Τι είναι το ΕΡΓΑΝΗ;

Πρόκειται για πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο διασυνδέεται με τα αντίστοιχα συστήματα του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ δημιουργήθηκε για την αποτελεσματική καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας αλλά και για τη μείωση του γραφειοκρατικού και διοικητικού βάρους για τις επιχειρήσεις. Όσοι εργοδότες απασχολούν υπαλλήλους, θα πρέπει να δηλώνουν τον Πίνακα Προσωπικού τους μέσω του ΕΡΓΑΝΗ.

Γιατί χρειάζομαι την εφαρμογή;

Ο εργοδότης ή κάποιος εξουσιοδοτημένος χρήστης, μπορεί να πραγματοποιήσει γρήγορες ενέργειες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο ΕΡΓΑΝΗ μέσα από το κινητό του τηλέφωνο ή ένα tablet. Με λίγα μόνο ΚΛΙΚ και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο χρήστης μπορεί να ανανεώσει τον Πίνακα Προσωπικού απευθείας στο ΕΡΓΑΝΗ.

Απαιτήσεις Εφαρμογής
  • Android Tablet ή Smart Phone
  • Σύνδεση στο Internet
  • Στοιχεία πρόσβασης στο ΕΡΓΑΝΗ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα παρακάτω απαραίτητα πεδία και θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας παρέχουμε μία δωρεάν δοκιμή της εφαρμογής.

[recaptcha]